Ing. Eva Mlynárčiková

Informace o zaměstnanci

Eva se po absolvování magisterského studia na ČZU v Praze připojila k pojišťovně Atradius v létě roku 2007, kde nastoupila na pozici Account manager v zákaznickém servisu. Postupem času se zde specializovala mimo jiné na servis faktoringových společností, získala také zkušenosti v oblasti upisování rizik pro malé a střední podniky. V roce 2013 se stala manažerkou Customer service centra, které zajišťovalo administrativní podporu Account managerů.

Během své rodičovské dovolené v roce 2014 změnila pole působnosti a zapojila se do podpory obchodního oddělení na pozici Administrátor a koordinátor procesu upisování limitů s cílem dosáhnout co nejlepší propojištěnosti nabídek u nového obchodu. V červenci roku 2021 přestoupila v rámci obchodního oddělení na pozici Senior sales manager, na starosti má převážně makléřský obchod a dále také marketingové aktivity. 

Eva Mlynarčíková

Tel.:    +420 236 089 271

Mob.: +420 775 780 609

Email: eva.mlynarcikova@atradius.com

Linkedin:

LinkedIn icon

Související obsah

Kontakty Atradius Česká republika

Vážíme si Vašeho zájmu o Atradius a rádi Vám proto zodpovíme veškeré Vaše dotazy týkající se pojištění pohledávek nebo naší pojišťovny Atradius.