Klíčová fakta a finanční údaje

Jsme předním poskytovatelem služeb v oblasti pojištění pohledávek, poskytování záruk a služeb v oblasti vymáhání pohledávek s působností po celém světě. Zde je stručný přehled našeho podnikání.

Seznamte se s Atradius

  • Působíme celosvětově ve více než 50 zemích po celé zeměkouli.
  • Máme multikulturní, vícejazyčný tým s více než 3.400 zaměstnanci.
  • Naše celkové příjmy přesahují 2,4 miliardy €.
  • Rating naší finanční síly byl potvrzený ratingovou agenturou A.M. Best na úrovni “A” (excelentní) se stabilním výhledem a ratingovou agenturou Moody’s na úrovni "A2" se stabilním výhledem.

Jsme světovou jedničkou v inovaci s proklientským přístupem

Naše služby v oblasti pojištění pohledávek nás činí jedinečnými. Prosazujeme princip přehlednosti, takže naše pojistné smlouvy jsou srozumitelné a snadno přístupné. Krom toho usilujeme o to, aby naše vztahy se zákazníky byly trvalé, postavené na základě spolehlivého porozumění jejich podnikatelských potřeb.

  • 94% našich zákazníků s námi zůstává – to je proto, že náš tým postupuje v souladu s Chartou zákaznických služeb a buduje si silné vazby se svými zákazníky, které jsou postavené na transparentnosti a důvěře mezi zákazníkem a specializovaným manažerem zákaznických účtů.
  • Jsme jedna společnost a jeden tým – naší společnou ambicí je, abychom získali vedoucí pozici na trhu spolu s Vámi a abychom Vám umožnili růst a co nejvíce zvětšit Vaše obchodní příležitosti.
  • Investujeme do systémů, ze kterých máte prospěch – rozvíjíme nástroje ve spolupráci s Vámi, abychom zlepšili správu Vašeho portfolia.

Související obsah

Vedení a správa

Prostřednictvím Zásad vedení a správy společnosti, Charty zákaznických služeb a investicí do inovací jsme vázáni k tomu, abychom vedli naše zaměstnance, klienty ke zlepšování našich produktů a služeb.

Kodex služeb

Kodex zákaznických služeb je náš příslib vůči Vám. Demonstruje náš závazek, že Vám poskytneme vysoce kvalitní služby a úroveň komunikace, podporu a poradenství.