Mgr. Tomáš Svoboda

Informace o zaměstnanci

Tomáš nastoupil do společnosti Atradius na podzim roku 2006 jako asistent obchodu, v létě 2007 přestoupil na pozici obchodního manažera, od roku 2012 senior obchodní manažer. Do Atradius přišel po roční pracovní zkušenosti v zahraničí, která následovala po jedné sezóně na pozici učitele základní školy, kde působil po absolvování pedagogické fakulty Univerzity Hradec Králové.

Jeho hlavní pracovní náplní je akvizice nových klientů pojišťovny a servis a komunikace s vybraným portfoliem makléřů, zejména specialistů na pojištění pohledávek. Dále zastává funkci Product expert českého zastoupení Atradius, s čímž souvisí i jeho hlavní role při vývoji a implementaci české mutace produktu Modula First, smlouvy určené pro malé a střední podniky. Rovněž má na starosti vývoj a správu Speciálních produktů pro Českou republiku, kde se zaměřuje především na pojištění dlouhodobých projektů.

Tomáš Svoboda

Tel.:    +420 236 089 284

Mob.: +420 777 142 280

Email: tomas.svoboda@atradius.com

Linkedin:

LinkedIn icon

 

Související obsah

Kontakty Atradius Česká republika

Vážíme si Vašeho zájmu o Atradius a rádi Vám proto zodpovíme veškeré Vaše dotazy týkající se pojištění pohledávek nebo naší pojišťovny Atradius.