Collect@Net

Collect@Net je online systém, který umožňuje klientům Atradius Collections využít našich zkušeností ve vymáhání pohledávek a současně sledovat vývoj případu a jednotlivé kroky ve vymáhání.

Collect@Net pracuje souběžně s naší celosvětovou IT infrastrukturou a umožňuje nám tak nabídnout Vám jednu z nejlépe integrovaných sítí pro vymáhání pohledávek v tomto oboru. S podporou inkasních specialistů umístěných v zemi dlužníka, se znalostí místního jazyka a zvyklostí,  jsme dobře připraveni pomoci Vám vyřešit Vaše spory s dlužníkem a dosáhnout pro Vás rychlého vymožení pohledávek. Pokud jste současně klientem pojišťovny Atradius, budete mít přístup k těmto službám, ale také ke službám poskytovaným pojišťovnou, prostřednictvím svého Serv@Net účtu.

Computer cables | Atradius

Využití třetí strany pro vymáhání pohledávek Vám umožňuje zachovat obchodní vztahy, které máte se svými odběrateli. 87% klientů Atradius Collections potvrdilo, že naše vymáhání nepoškodilo jejich vztah s dlužníkem.

Raymond van der Loos
Ředitel, Atradius Collections

Jak funguje online vymáhání?

Stačí jednoduše použít Collect@Net k zaslání případu k vymáhání a naši inkasní specialisté se postarají o jeho rychlé vyřešení. Komunikovat můžete přímo s Vaší kontaktní osobou v Atradius Collections a můžete online sledovat průběh vymáhání.

Přístup k našemu systému máte online 24/7, takže můžete získat informace v reálném čase, kdekoli na světě. To může být výhoda zejména pokud je Váš dlužník v jiném časovém pásmu.

Výhody správy vymáhání pohledávek online

  • Systém Collect@Net v 16 jazycích
  • Využijte našich mezinárodních zkušeností, znalostí jednotlivých sektorů podnikání, trhu a místní legislativy
  • Sledujte jednotlivé dlužníky prostřednictvím historie případu, kterou lze také stáhnout
  • Zjednodušte svou správu řízení kreditních rizik
  • Přizpůsobte si reporty ke stažení ve formátu, který nejlépe vyhovuje Vašim potřebám (Word, Excel, atd.)
  • Zefektivněte procesy pomocí funkce hromadného nahrávání, která Vám umožní registrovat vícero případů najednou

Související obsah

Inkaso pohledávek

Produkt

Nehledě na to, kde se nacházíte Vy anebo Váš dlužník, pomůžeme Vám vymoci Vaše nezaplacené faktury v jakékoliv zemi, časové zóně, měně nebo v jazyce.

Atradius Insights

V dnešním náročném konkurenčním obchodním prostředí je klíčovou výhodou, pokud máte v ruce aktuální informace a přehledy.

Atradius Atrium

Atradius Atrium is your credit management hub. Through a single portal you can manage your daily policy activities, and analyse your portfolio of customers.