Atradius Atrium

Atradius Atrium je váš online systém pro správu pohledávek. Díky němu budete moci spravovat vaši každodenní agendu pojistné smlouvy nebo jednoduše analyzovat portfolio svých odběratelů.

Globe with beams of light | Atradius Atrium
 

 

 

Jednoduše, srovnatelně, transparentně

Víme, že váš čas je drahocenný. Proto by vaše jednání s Atradius mělo být co nejsnazší a nejjednodušší. Sofistikovaný nástroj pro správu vašich pohledávek, Atradius Atrium, vám pomáhá minimalizovat a ušetřit veliké množství času, který strávíte nad administrativou, a umožňuje vám, abyste se soustředili jen na to nejdůležitější.

Pokud chcete začít používat Atradius Atrium, podívejte se na naše krátké úvodní video.

Vše, co potřebujete, najdete na jednom místě

Přes online platformu se můžete připojit k Atradius Atrium z jakéhokoli místa na světě, kdykoli, kdy vám to vyhovuje, 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Atradius Atrium je navržený tak, aby vám pomohl řídit rizika ve vašem podnikání a umožnil vám obchodovat bezpečně a bezproblémově.

Získejte okamžitý přehled o svém portfoliu

Atradius Atrium vám zaručuje bezpečné přihlášení do systému, které můžete využít k zobrazení kompletního přehledu portfolia vašich odběratelů. Budete si moci zobrazit podrobnosti o vaší Pojistné smlouvě, zobrazit celkový počet vašich žádostí o kreditní limity nebo o nahlášených pohledávkách po splatnosti a samozřejmě také exportovat jejich seznamy.

Spravujte jednoduše řízení úvěrových rizik

V Atradius Atrium si můžete prohlédnout všechny schválené Limity na vaše odběratele nebo zkontrolovat ještě nevyřízená rozhodnutí, která mohou existovat pod vaší Pojistnou smlouvou, nebo požádat o nové krytí a změnit stávající krytí zvýšením či snížením výše vašeho úvěrového limitu v souvislosti s tím, jak se mění obchod s vaším odběratelem.

Nahlaste a monitorujte svoje případy nezaplacení

Budete si moci prohlédnout všechny své případy nezaplacení na jednom místě, stejně jako si budete moci zobrazit aktuální přehled o jednom svém konkrétním případu včetně podrobného rozpisu jeho finančních informací a činností v historii případu.

Získejte snadný přístup ke klíčovým informacím o vašich zákaznících

S Atradius Atrium můžete snadno a rychle vyhledávat své zákazníky nebo potenciální budoucí obchodní partnery na základě omezeného množství informací a získat tak okamžitý přístup k informacím o společnosti, finančním údajům a hodnocení kupujících.

Dejte nám vědět o svém podnikání

Podle podmínek pojistné smlouvy musíte doložit dokumentaci o zboží nebo službách, které vám byly vyfakturovány. Atradius Atrium vám to usnadní a zjednoduší, stačí jen doplnit patřičné dokumenty podle země kupujícího.

Dostávejte aktualizace o změnách a sledujte vaše nevyřízené akce

Dostávejte oznámení, když se ve vašem portfoliu něco změní, například když byl schválený kreditní limit nebo když se našla nová příležitost ke krytí. Uspořádejte si svoje nevyřízené akce a přizpůsobte si na míru svoje preference, abyste se mohli soustředit na konkrétní události, jakmile nastanou.

Analyzujte a spravujte portfolio zákazníků prostřednictvím Atradius Insights

S přístupem do Atradius Atrium můžete také sledovat a analyzovat portfolio svých zákazníků prostřednictvím služby Atradius Insights. Poskytne vám stěžejní obchodní informace a budete moci snadno přepínat mezi základními přehledy na vysoké informativní úrovni nebo naopak podrobnými rozbory vašich zákazníků, a to vše jen pouhými třemi kliknutími, což vám pomůže odhalit stávající trendy a proaktivně reagovat na změny.

Pročtěte si publikace Atradius, které jsou zajímavé pro vaše obchodování

Atradius Atrium vám poskytuje přístup ke zprávám podle jednotlivých zemí nebo obchodních odvětví, které pokrývají více než 40 různých zemí a umožní vám sledovat aktuální tržní trendy.

Atradius Insights

V dnešním náročném podnikatelském prostředí je pro podporu strategického plánování a procesů  zcela zásadní mít k dispozici aktuální informace o tom, jak se daří vašemu podniku, vašim zákazníkům a vašim trhům. Atradius Insights je navržen tak, aby vám pomohl sledovat výkonnost vašeho portfolia, identifikovat rizika a příležitosti, odhalovat trendy a proaktivně reagovat na změny.

Související obsah

Atradius Insights

V dnešním náročném konkurenčním obchodním prostředí je klíčovou výhodou, pokud máte v ruce aktuální informace a přehledy.

Collect@Net

Collect@Net je online systém, který umožňuje klientům Atradius Collections využít našich zkušeností ve vymáhání pohledávek a současně sledovat vývoj případu a jednotlivé kroky ve vymáhání.

Atradius Connect - efektivní správa pojistné smlouvy

Zvyšte rychlost a efektivitu vaší správy pohledávek. Atradius Connect vám umožňuje efektivní správu vaší pojistné smlouvy.