Atradius Insights

V dnešním náročném konkurenčním obchodním prostředí je klíčovou výhodou, pokud máte v ruce aktuální informace a přehledy.

Poskytování inteligentního obchodního nástroje je nedílnou součástí naší práce ve společnosti Atradius. Věříme, že má smysl, abychom se s našimi klienty podělili o naše zkušenosti; proto jim nabízíme Atradius Insights.

Tento důmyslný online nástroj pro analýzu, Atradius Insights, jsme vyvinuli v úzké spolupráci s našimi klienty. Nástroj je navržen tak, aby vám pomohl snadno identifikovat rizika, umožnil vám sledovat chování vašeho portfolia a pomohl vám najít nové obchodní příležitosti. Jde o bezkonkurenční nástroj z oblasti pojištění pohledávek, který stanoví nové standardy pro správu a řízení rizik.

Jsem velmi rád, že nás Atradius zapojil, jakožto svého klienta, do vývoje tohoto nástroje. Musíte být aktivní, jak je to jen možné, a to mi právě tento nástroj umožňuje.

Atradius quotation from Arne Antonsson
Arne Antonsson
Globální vedoucí pojištění pohledávek, Electrolux

Atradius Insights: chytřejší způsob, jak spravovat portfolio vašich odběratelů

Atradius Insights

Atradius Insights poskytuje mnoho užitečných funkcí, jako například, pohled z ptačí perspektivy na vaše portfolio pomocí řídícího panelu, možnost zavést "sondu" až na tu nejnižší detailní úroveň, možnost nastavení různé úrovně filtrů, anebo možnost exportovat vaše výběrová data.

Klíčové funkce vám umožní:

  • Zobrazení nejvyšší úrovně informací nebo použití „sondy" pro nejhlubší detailní zobrazení pouhými 3 kliky
  • Sledování trendů a vývoje v portfoliu vašich odběratelů; možné nastavení na období za posledních 5 let (denní aktualizace)
  • Být více aktivní v předvídání budoucích změn v oblasti krytí rizik
  • Používání interaktivních světových map pro identifikaci vašich obchodních příležitostí, nebo k tomu, abyste jasně viděli rizikové oblasti
  • Rychlé a precizní zjištění anomálií, nebo oblastí pro další šetření s naším komentářem v bublinových grafech
  • Snadné vyhledávání pomocí filtrů, nebo vyhledávání pouze těch informací, které vás nejvíce zajímají

Atradius Insights Tutorial – An Online Business Intelligence Tool

Atradius Insights: nechejte pracovat nástroj inteligentního obchodního zpravodajství pro Vás

Atradius Insights je dostupný všem klientům Atradius. Prostřednictvím zabezpečeného přístupu můžete využívat službu online, kdykoliv a z jakéhokoli místa na světě.

Speciální funkce, vložené do tohoto nástroje, vám pomohou, abyste si nástroj přizpůsobili vašim potřebám. Pokud se chcete dozvědět více, podívejte se, prosím, na naše informační video nebo si stáhněte náš návod.

Atradius Insights Promo - An Online Business Intelligence Tool

Oceněná zákaznická platforma

Atradius Insights je hrdým vítězem prestižního ocenění, které uděluje firma Oracle, za špičkově řešení softwarových programů "Oracle Fusion Middleware Innovation Award".

Skoro 40.000 žádostí z celého světa bylo přihlášeno do soutěže Oracle Excellence Award. Konečné rozhodnutí společnosti Oracle udělit toto vynikající ocenění právě společnosti Atradius bylo založeno na řadě kritérií: jedinečnosti našeho obchodního online nástroje; originalitě naší softwarové architektury a především na přínosu, který přináší nástroj Atradius Insights pro každodenní podnikání všem obchodním společnostem.

 

 

Oracle logo

 

 

Související dokumenty

Související obsah

Pojištění pohledávek

S pojištěním pohledávek od Atradius můžete obchodovat s důvěrou a objevovat nové trhy a produkty s vědomím, že Vaše obchodování je chráněno proti kreditním rizikům.

Globální pojištění pohledávek

Produkt

Pojištění Atradius Global bylo vytvořeno pro nadnárodní společnosti a chápe Vaše obchodování jako celek, zatímco nabízí lokální podporu, která odráží geografický dosah a potřebu vícejazyčných smluv.

Atradius Atrium

Atradius Atrium je váš online systém pro správu pohledávek. Díky němu budete moci spravovat vaši každodenní agendu pojistné smlouvy nebo jednoduše analyzovat portfolio svých odběratelů.