Ferm - strojní průmysl

FERM (International) nabízí rozvojovým zemím konkurenceschopné platební podmínky a usměrňuje své úvěrové riziko prostřednictvím společnosti Atradius Dutch State Business (DSB) a DGGF.

Společnost Ferm International je výrobcem elektrického nářadí, které vyváží z Nizozemska do více než 50 zemí světa.

V tomto videozáznamu Thomas Mentink, finanční ředitel společnosti Ferm International, vysvětluje, jak jeho podnik využívá pojištění pohledávek poskytované společností Atradius Dutch Sate Business "na denní bázi".

Vysvětluje, že spolupráce mezi společností Atradius Dutch Sate Business a nizozemským ministerstvem zahraničních věcí umožňuje jeho podniku obchodovat na trzích, jako je Keňa, Indie a Vietnam, bez obav z rizika nedobytných pohledávek. Také tvrdí, že podpora Atradius pomohla jeho podniku získat jasnou konkurenční výhodu, a proto rád naše služby doporučuje.

 

 

Související obsah

Pojištění pohledávek

Produkt

S pojištěním pohledávek od Atradius můžete obchodovat s důvěrou a objevovat nové trhy a produkty s vědomím, že Vaše obchodování je chráněno proti kreditním rizikům.

Atradius Atrium

Atradius Atrium je váš online systém pro správu pohledávek. Díky němu budete moci spravovat vaši každodenní agendu pojistné smlouvy nebo jednoduše analyzovat portfolio svých odběratelů.