Novým provozním ředitelem Atradius je Marc Henstridge

Amsterdam, 2. ledna 2017 – S platností od 1. ledna 2017 byl novým provozním ředitelem /do pozice Chief Insurance Operations Officer (CIOO) Atradius jmenován Marc Henstridge.

Nové místo v Představenstu Atradius N.V. zaujme Marc Henstridge 1. ledna 2017 poté, co ji na konci roku 2016 opustil Dominique Charpentier. Atradius nabízí svým B2B klientům řadu produktů a služeb podporujících jejich aktivity v oblasti úvěrového řízení a správy hotovosti včetně pojištění úvěrů, inkas a dluhopisů nebo poskytování informací o úvěruschopnosti společností.

Brit Marc Henstridge (48) působí v pojišťovně Atradius od roku 1997. Jako CIOO bude odpovědný za oblast zajištění úvěrových rizik, dluhopisů, inkas, Atradius Re, projektovou a provozní jednotku a ITS. Za více než 19 let v Atradius působil Marc na řadě pozic, naposledy jako Director of Risk Services pro Spojené Království a Irsko. Nad rámec svého působení v Atradius byl také členem několika externích komisí, ve kterých reprezentoval Atradius a odvětví pojišťování pohledávek. Ve své nové pozici bude působit v Amsterdamu.

Dominique Charpentier (65) odchází do penze po 14 letech v Atradius, z čehož poslední tři roky působil jako CIOO a člen správní rady. Jeho vynikající kariéra v oblasti pojištění pohledávek a faktoringu trvala přes dvacet let.

Neustálý vývoj spolu s našimi klienty, kterým zajišťujeme nové způsoby podpory růstu jejich byznysu, je klíčový pro úspěch nás i našich zákazníků. Dominique byl extrémně úspěšný v hledání nových variant, jak tohoto cíle dosahovat, a v rozšiřování všech těchto způsobů bude nově pokračovat i Marc.

Isidoro Unda, Atradius
Isidoro Unda, předseda představenstva a výkonný ředitel
Atradius

E-mail: klara@pulpo.cz