Serv@Net

Serv@Net je bezpečný a do detailu propracovaný online systém pro správu pojistné smlouvy. Přehledná, plně integrovaná platforma, která Vám umožní mít řízení kreditních rizik plně pod kontrolou.

Děláme vše pro to, abychom Vám poskytovali služby na nejvyšší možné úrovni. Tento náš závazek naplňuje naší práci v každém detailu. Od našich všeobecných standardů, přes vzdělávání zaměstnanců, až po budování vztahu s Vámi.

 

 

 

 

Laptop Atradius Serv@Net

 

 

 

 

Buďte aktivní ve způsobu, kterým stanovujete a upravujete kredit pro své odběratele

Díky Serv@Net máte přístup k informacím o pojištění všech svých odběratelů podle skupin, či za celé portfolio, včetně doplňujících podmínek nutných pro pojištění. Tyto informace je možné exportovat pro další použití. Máte také možnost provádět jednotlivé operace, jako například zrušení nepotřebných limitů.

Serv@Net je navržen tak, aby Vám šetřil čas a administrativu. Pokud, potřebujete například požádat o limit na velké množství odběratelů, můžete tak učinit nahráním jednoho souboru. Můžete také sledovat stav žádostí o limit a mít tak jasný přehled o celém portfoliu.

Máte možnost zobrazit si podmínky Vaší pojistné smlouvy, zobrazit si faktury a jiné finanční transakce (i v reportu), stáhnout si pojistnou smlouvu ve formátu .pdf, změnit Vaše kontaktní údaje a definovat způsob doručování dokumentů, jako je například zasílání sdělení o limitech e-mailem.

Přístupy do Serv@Net mohou být nastaveny pro centrální nebo lokální správu, podle toho, co vyhovuje potřebám Vaší společnosti a její struktuře.

Zjistil jsem, že Atradius je schopný získat informace, které by naše společnost sama získat nemohla. To nám pomáhá dělat správná rozhodnutí. Zatím jsme neměli žádnou škodu a já cítím, že to souvisí s dobrými informacemi, které tak získáme při prověřování nového odběratele. Spoléháme na Atradius.

Kreditní manager
velká společnost zabývající se retailovým obchodem

 

Vyzkoušejte si moderní řízení kreditních rizik online    

Prostřednictvím Serv@Net máte přístup ke službě Atradius Rating Odběratelů. Služba monitoruje odběratele ve Vašem portfoliu a poskytuje informaci (na stupnici od 1 do 100) o pravděpodobnosti jejich úpadku v průběhu následujících 12 měsíců.

Tento nástroj Vám tak poskytuje cenné informace při analýze potenciálních rizik a možností pro další obchodní spolupráce v rámci Vašeho portfolia.

Výstupy ze služby Atradius Rating Odběratelů a informace pro management jsou dostupné v jazyce, který si zvolíte, a to online a ve formě reportů ke stažení.

Pokud odběratel neuhradil pohledávku, jednejte rychle

Občas se stane, že odběratel pohledávku neuhradí. Prostřednictvím Serv@Net máte možnost ihned zaregistrovat toto nezaplacení. Pokud se pohledávku nepodaří vymoci, můžete také oznámit vznik pojistné události a požádat tak o pojistné plnění.

Díky Serv@Net můžete online sledovat stav a průběh zaregistrovaných případů.

Řízení kreditních rizik online: Vaše výhody

  • podpora více jazyků a měn
  • máme informace o více než 200 milionech společností
  • umožňuje Vám spravovat své portfolio jednoduše a efektivně
  • snadná správa pojištění pohledávek s možností žádat online o limity, zadávat hlášení pro výpočet pojistného, registrovat nezaplacení a škody a to vše na jednom místě
  • upozornění na důležité zprávy
  • přehledné a na míru upravené informace včetně historických dat, připravené ve formě reportů

Související obsah

Pojištění pohledávek

S pojištěním pohledávek od Atradius můžete obchodovat s důvěrou a objevovat nové trhy a produkty s vědomím, že Vaše obchodování je chráněno proti kreditním rizikům.

Atradius Insights

V dnešním náročném konkurenčním obchodním prostředí je klíčovou výhodou, pokud máte v ruce aktuální informace a přehledy.

Collect@Net

Collect@Net je online systém, který umožňuje klientům Atradius Collections využít našich zkušeností ve vymáhání pohledávek a současně sledovat vývoj případu a jednotlivé kroky ve vymáhání.