Multimédia

Videa Vám umožní nahlédnout do naší práce. Získejte přehled o tom, co děláme a podívejte se na jasné vysvětlení pojištění pohledávek. Videa jsou k dispozici v několika jazycích.

 

Jak mi může pojištění pohledávek pomoci ochránit hospodářský výsledek? Podívejte se, jak vám vhodně nastavené řešení pro správu vašich pohledávek společností Atradius pomůže rozvíjet vaše podnikání.

Video je dostupné v angličtině na našem YouTube channelu Atradius (délka videa je 2:18 min.)

 

 

Propagační video společnosti Atradius Credit Insurance vám v přehledné animaci vysvětlí, co je to pojištění pohledávek a jak přesně funguje.

Video je také dostupné v češtině, dánštině, francouzštině, italštině, maďarštině, němčině, nizozemštině, polštině, slovinštině, švédštině, řečtině a turečtině (délka videa je 2:14 min.)

 


Propagační video společnosti Atradius vám představí naši obchodní činnost, ve které jsme považování za jednu z předních světových pojišťoven. Ukáže vám, jakým způsobem poskytujeme našim klientům dokonalou rovnováhu mezi řízením rizik jejich pohledávek a obchodními přiležitostmi.

Video je také dostupné ve francouzštině, italštině, holandštině a v němčině (délka videa je 4:06 min.)

 

Pokud si přejete shlédnout více videí o společnosti Atradius, přejděte na náš YouTube channel.

Související obsah

Tiskové zprávy - Česká republika

Naše nejnovější tiskové zprávy a novinky naleznete níže. Starší tiskové zprávy byly přesunuty do Archivu tiskových zpráv. V případě potřeby se, prosím, obraťte na uvedené kontakty.